Blog

21
sep

Vernieuwd! Toolbox Veilig werken met aanhangers

Geplaatst in: Nieuws, door: Loes op 21 september 2018 11:01

De Toolbox Veilig werken met aanhangers is vernieuwd. Aanhangers worden in de bouw veel gebruikt. Ze zijn handig in het gebruik en je kunt veel extra vervoeren. Maar het gebruik van aanhangers is aan wet- en regelgeving gebonden. In deze film zie je welke regels er gelden voor het gebruik van een aanhanger.
30
aug

Vernieuwd! Toolbox Werkdruk.

Geplaatst in: Nieuws, door: Loes op 30 augustus 2018 11:00

De toolbox Werkdruk is vernieuwd. Een gezonde werkdruk draagt bij aan veilig werken. Overhaaste beslissingen en even snel dit of even snel dat doen, leiden vaker tot incidenten. In deze film krijg je te zien hoe je met werkdruk moet omgaan.
10
aug

Vernieuwd! T018 Publieke veiligheid

Geplaatst in: Nieuws, door: Loes op 10 augustus 2018 10:58

De veiligheid bij een bouwproject beperkt zich niet tot de bouwhekken. Ook daarbuiten heb je te maken met situaties die voor het publiek gevaar kunnen opleveren. Ook hier zijn dus veiligheidsmaatregelen van belang.
21
jul

Vernieuwd! T017 Kabels en leidingen

Geplaatst in: Nieuws, door: Loes op 21 juli 2018 10:54

Kabels en leidingen komen veelvuldig onder de grond voor. Voorzichtigheid is dus geboden bij graafwerkzaamheden. Maar ook kabels en leidingen bovengronds, kunnen een gevaar opleveren.

In deze film krijg je te zien hoe je veilig met kabels en leidingen moet omgaan.
12
jul

Wijzigingen VCA Eind- en ToetsTermen (ETT) 2018

Geplaatst in: Nieuws, door: Derk op 12 juli 2018 09:35

In 2017 is de volledige opzet van de VCA op de schop genomen. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe vorm van VCA examens en een geheel aangepaste variant van onze VCA cursus . Ook voor 2018 staan er weer een aantal wijzigingen gepland in de VCA Eind- en ToetsTermen (ETT). Gelukkig betreft het nu slechts een beperkt aantal termen, die wij in onderstaand overzicht voor u hebben samengevat.

Per 5 november wordt dit van kracht in de VCA examens. Begin oktober gaan onze vernieuwde VCA cursussen live.

Tweets by @Constr_Media

Archief berichten: