Toolboxonderwerpen bouw

Bouwbox bestaat uit een uitgebreide mediatheek met praktijkgerichte instructiefilms en is de oplossing om het veiligheidsbewustzijn van jouw medewerkers te vergroten. De mediatheek is zowel op DVD als ook online beschikbaar.

Bekijk de Bouwbox
.

Toolboxonderwerpen industrie

Industriebox bestaat uit een uitgebreide mediatheek met praktijkgerichte instructiefilms voor de industrie. Met Industriebox heb je de oplossing om het veiligheidsbewustzijn van jouw medewerkers te vergroten. De mediatheek is zowel op DVD als ook online beschikbaar.

Bekijk de Industriebox

Audiovisuele projectintroducties

Met Projectbox van Construction Media kan je voor elk bouw- of infraproject een duidelijke projectintroductie bieden voor medewerkers, onderaannemers en derden. Door gebruik te maken van filmbeelden wordt jouw instructie duidelijk en helder overgebracht.

Bekijk de Projectbox

VGMbox marktleider in VCA

Verhoog het veiligheidsbewustzijn van je medewerkers en zorg dat zij beschikken over het juiste VCA diploma en kennis over veilig en gezond werken. Wij organiseren cursussen en examens op diverse locaties in Nederland of InCompany. Kwalitatief hoogstaande VCA cursussen tegen een scherp tarief met goede service.

Bekijk de VGMbox

Hét online poortinstructieplatform

Poortbox van Construction Media is bedoeld om bedrijven een overzichtelijke en duidelijke poortinstructie te bieden voor contractors, chauffeurs, inleners, bezoekers en anderen. Door gebruik te maken van filmbeelden wordt jouw instructie duidelijk en helder overgebracht. De Poortbox wordt standaard in de huisstijl van jouw organisatie opgeleverd.

Bekijk de Poortbox

BHVbox duidelijk in BHV

Geef je nu op voor een BHV cursus! Je leert de theorie waar en wanneer je wilt met onze aantrekkelijke e-learning. Een presentatrice begeleidt je door de theorie die volledig is opgebouwd uit praktijkgerichte films en animaties aangevuld met oefenvragen. Na het behalen van de theorie word je in een kleine groep op een van onze 40 locaties in Nederland in een halve dag door onze gecertificeerde instructeurs opgeleid. Het oefenen van de praktische vaardigheden staat hierbij centraal.

Bekijk de BHVbox

ATEXbox een audiovisuele cursus met veel vragen

De online ATEX Awareness cursus van ATEXbox bestaat uit praktijkgerichte filmfragmenten in combinatie met animatieschema's. Zo kun je op een prettige en duidelijke manier de gehele cursus doorlopen. Doordat het een online cursus is, bepaal je zelf wanneer je leert en op welk tijdstip. Aan het einde van de cursus ontvang je, bij een voldoende score, een bewijs van deelname.

Bekijk de ATEXbox